Vásárlási feltételek

Üdvözöljük a Thuleonline szaküzletben. Kérjük vásárlás előtt figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket:

A Roofrack.hu üzemeltetője:

Németh és Két Társa Kft. Cím: 1115 Budapest Sárbogárdi u. 2/a Adószám: 13364913-2-43 Telefonszám: +36 1 788-07-98

Használat:

A Roofrack.hu Webáruház (továbbiakban WebShop) használatával és vagy vásárlással tudomásul veszi és elfogadja minden felhasználó a Vásárlási és Szállítási feltételeket. A WebShop használatához nincs szükség regisztrációra. Vásárlóink a vásárlás során feliratkozásra kerülnek hírlevelünkre, melyről bármikor lehetőség van a leiratkozásra.

A WebShop-ban feltüntetett árak, vagy szolgáltatási díjak minden esetben bruttó, azaz a hatályos magyarországi ÁFA-t tartalmazzák. Áraink minden esetben tájékoztató jellegűek az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Abban az esetben ha eltérés van a feltüntetett ár és a valós ár körzött, arról az üzemeltető a megrendelés jóváhagyása illetve szállítása előtt köteles a vásárlót tájékoztatni. Ezt követően a megrendelés megerősítésre szorul a vásárló részéről, ellenkező esetben az üzemeltető elállhat a megrendeléstől. Egyes esetekben a termék képe, leírása és specifikációja tájékoztató jellegű és eltérhet a valóságtól. A WebShop adatainak naprakészen tartásáért és pontosságáért mindent elkövetünk, de előfordulhatnak eltérések.

Termékek elérhetősége:

Amennyiben az üzemeltető a megrendelés beérkezését követően megállapítja, hogy a megrendelt termék nincs raktáron, akkor jogában áll helyette más terméket ajánlani, a szállítási illetve megrendelés teljesítési időt meghosszabbítani illetve a megrendeléstől elállni.

Termékek átvétele:

Személyes átvétel:

A megrendelések átvételére lehetőség van személyesen szaküzletünkben. Itt vállaljuk minden nálunk megvásárlot termék szakszerű felszerelését. A munkálatok ideje alatt ön kellemes ügyfélvárónkban vagy kerti részünkön várakozhat! Amennyiben ezt a szolgáltatást a vásárló nem veszi igánybe, abban az esetben a terméket a leírások alapján a vevőnek kell összeszerelnie. A helytelenül összeállított vagy módosított termékek esetében a garanciális feltételek érvényüket vesztik. A megrendelések a jóváhagyástól számítva 7 napig vehetőek át, ezt meghaladó esetekben az üzemeltető nem köteles a megrendelést tartani.

Futárszolgálat:

A megrendelés során lehetőség van a Futárszolgálat választására ekkor cégünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. vagy a Trans-Pack Kft. segítségével szállítja házhoz a megrendelést.

A munkanapokon déleőtt 9 óráig megérkezett és 11 óráig jóváhagyott (változás esetén) rendelések a következő munkanapon, a 9 óra után beérkezettek és 11 óra után jóváhagyottak (változás esetén) 2 munkanapon belül vehetőek át!

Fizetési lehetőségek:

Készpénz:

A megrendelt termékeket lehetőség van átvenni szaküzletünkben, ahol készpénzes fizetési lehetőséget biztosítunk.

Utánvét:

A termékek házhozszállítása esetén készpénzben fizethet a szállítást végző futárnak.

Reklamáció és Garancia:

Gyártóink esetében a Magyar Törvényeknek megfelelő garanciát vállalunk. A Thule termékek esetében 5 év jótállást vállalunk. Megrendelés esetén a megrendelésről kiállított számla minősül garancialevélnek. A garancia minden esetben a vásárlás helyén érvényesíthető. A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény rendelkezéseit! Az üzemeltető reklamációt csak és kizárólag írásban (e-mail, levél) fogad el. Az egyes reklamációkat 3 munkanapon belül kivizsgáljuk és annak eredményről illetve a további teendőkről a vásárlót írásban értesítjük! Termékeinket mindíg (kivétel használt, vagy bemutató termékek) esetben gyári és sértetlen csomagolásban adjuk át vásárlóinknak. Az üzemeltető a bizonyítható mennyiségi és/vagy minőségi kifogások esetében a kifogásolt megrendelést futárunk visszaszállítja, abban az esetben ha a problémát az átadásnál jelezték. Jogos reklamáció esetében a cseréből adódó többletköltséget (szállítás) átvállalja. Abban az esetben ha a csere nem megoldható, a vásárló eldöntheti, hogy más terméket vásárol a korábbi összegért, vagy a részére a vételárat az üzemeltető a szállítási költség kivételével visszatéríti. Az a terméknek minősül hibásnak, mely gyártási hibából alkalmatlan a feladata kifogástalan ellátására. A helytelenül összeállított vagy módosított termékek esetében a garanciális feltételek érvényüket vesztik!

Elállás:

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a  45/2014. (II. 26.) kormányrendelet tartalmazza. A  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. A vásárlás értékének visszatérítésre az elállás közlésétől 14 munkanap áll rendelkezésre. A vásárlástól való elállás esetén a visszautalás minden költsége a felhasználót terheli, ami a visszautalt összegből kerül levonásra. Ezt Ön akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, társaságunkhoz küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: sales@roofrack.hu, vagy társaságunk székhelyére küldött levél formájában.

Kézhezvételi időpont személyes átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.

 

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként az Üzemeltető elengedett a házhoz szállításkor. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. Az Üzemeltető követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését. A Felhasználó nem követelheti a termék nem rendeltetés szerű használata miatt okozott károk megtérítését az Üzemeltetőtől. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, 151/2003 (IX.22.) Korm. rendeletben és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 14 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális esetekben az Üzemeltetővel külön egyeztetni kell az sales@roofrack.hu email címen.

Szerzői jogok:

A thuleonline.hu illetve a shop.thuleonline.hu oldalakon, azok minden aloldalán szereplő tartalmak (képek, szövegek, ábrák, logók) és technikai megoldások felhasználása az üzemeltető (Német és Két Társa Kft.) előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos! Jogosulatlan használat, sérti a szerzői jogi törvényeket, és polgárjogi, illetve büntetőjogi intézkedéseket von maga után!

Adatvédelem:

A WebShop-ban történő vásárlás elengedhetetlen feltétele az Ön adatainak megadása az üzemeltetőnek. Az üzemeltető adataival kapcsolatban titoktartást vállal, harmadik fél részére semmi esetben sem szolgáltatja ki. Az Ön adataihoz kizárólag a cég vezetése, valamint a megrendelések feldolgozásával megbízott munkatárs fér hozzá. A megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez (számla, szállítólevél, szállítás) használjuk fel. Ez alól kivételt képez hírlevelünk, melyre minden vásárlónk a megrendelés leadásakor feliratkozik, azonban erről a későbbiekben bármikor lehetséges a leiratkozás. Az adatvédelmi szabályzatunk létrehozásához az alábbi törvényeket vettük figyelembe: *2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet *A Kormány 253/2001. (XII.18) Kormány rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének feltételeiről *1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról *1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során *2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások

Felelősség:

A roofrack.hu-n és annak aloldalain szerplő tartalmak aktualitásával illetve helyességével kapcsolatban az üzemeltető nem vállal felelősséget, habár csapatunk mindent elkövet az adatok naprakészen tartásáért illetve a hibák javításáért. Az üzemeltető nem vállal felelősséget, semmilyen a WebShop használatából adódó kárért. A weboldalról kifelé mutató hivatkozások céloldalainak tartalmáért és azok használatából adódó károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Az üzemeltető nem vonható felelősségre az adminisztrációs hibákért és semmiképpen sem vállal felelősséget a közvetlen illetve közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem kimaradásból vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak illetve azzal kapcsolatosak. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a teljes szolgáltatás vagy annak részleges leállításából fakadó károkért akkor sem ha azokról előzetes értesítés nem történt.

Roofrack.hu | Thule Szaküzlet XI. kerület H-P 8-18 Sz 9-13 © 2013 - Powered By 1One